O podjetju FOO

foo-logo

Podjetje FOO d.o.o. je dinamično in hitro rastoče podjetje, z mlado in ambiciozno ekipo, ustanovljeno je bilo leta 2005. Naši začetki so bili zelo težki, saj je bila naša dejavnost bazirana na izdelovanje spletnih strani in ponujanje gostovanja v Sloveniji. Zaradi nasičenosti trga s ponudniki izdelovanja spletnih strani in gostovanja smo kmalu ugotovili, da moramo na slovenskem trgu ponuditi nekaj novega, kar do sedaj ni ponudil še nihče.

V letu 2006 smo začeli pobližje spoznavati oglaševalski program na Google-u, in začeli slovenskim podjetjem poleg spletnih strani in gostovanja ponujati tudi oglaševanje na Google-u, saj smo bili prepričani, da bo Google pometel s konkurenco na trgu iskalnikov.

Tako smo spomladi 2007 pričeli s trženjem Google-ovega oglaševalskega programa slovenskim podjetjem. V času od leta 2007 do danes smo si zgradili dobro ime na trgu, saj nam  upravljanje oglaševalskega programa na Google-u zaupa  že več kot 300 slovenskih podjetij. Predvidevamo, da smo največji specializirani ponudnik Googleovega oglaševalskega prostora v Sloveniji. Naša strategija je širjenje Googleovega dobrega imena na področju Slovenije, ter promoviranje uporabe iskalnika Google ter drugih Google-ovih pripomočkov v Sloveniji in nudenje pomoči uporabnikom Googla v Sloveniji. V podjetju FOO d.o.o., ki skrbi za poslovanje v Sloveniji ter na Hrvaškem, je trenutno zaposlenih 12 uslužbencev , do konca leta pričakujemo, da se bo število zaposlenih zaradi vse večjega zanimanja za Google in Google-ove     pripomočke v Sloveniji in na Hrvaškem potrebno zaposliti vsaj 10 novih uslužbencev.

Pri Google oglaševanju dosegamo dobre pozicije, povprečne pozicije so med 2. in 3. mestom, visok CTR (9,5%) in pa veliko mesečno porabo klikov.

admin_site_badge_biz1